Home

Ylimääräinen kokous

Sähköposti Tulosta PDF

Jäsenille                                                                                                                 1.11.2018

KOKOUSKUTSU

(12§ kokouskutsut: Kokouskutsut toimitetaan jäsenille kirjeitse tai sähköpostitse. Kutsu varsinaiseen kokoukseen on lähetettävä vähintään 30 päivää ennen kokousta ja kutsu ylimääräiseen kokoukseen vähintään 14 päivää ennen kokousta)

Hämeen Taksiyrittäjät ry:n ylimääräinen kokous Lahden Aluetaksi Oy:llä Tyynentie 12, 15230 LAHTI tiistaina 20.11.2018 klo 17:00. Tervetuloa!

Kokouksessa käsitellään hallituksen esitys sääntömuutoksesta ja hakemus Suomen Taksiliitto ry:n jäsenyhdistykseksi. Sääntöluonnos, esityslista ja valtakirja ovat kokouskutsun liitteinä.

Hämeen Taksiyrittäjät ry 9§. Edustajiksi yhdistyksen kokouksiin ovat jäsenyhdistykset oikeutetut lähettämään yhden edustajan yhdistyksen jäsenmäärän kutakin alkavaa 25 taksiluvallista liikennettä harjoittavaa, jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä kohden ja kukin jäsenyhtiö yhden edustajan.

Jokaisella edustajalla on yksi ääni, jota on käytettävä henkilökohtaisesti. Yksi henkilö voi toimia vain yhden jäsenen edustajana.

Edustajien matka- ym. kustannuksista vastaavat jäsenet itse.

Kirjallinen valtakirja edustajista on jätettävä valtakirjan tarkastajille kokouspaikalla ennen kokouksen alkua.

Klo 16:00 alkaen valtakirjojen tarkastus ja kahvi

klo 17:00 kokous

 

TERVETULOA

Hämeen Taksiyrittäjät ry

Hallitus

Viimeksi päivitetty 06.11.2018 15:46